Groothandel

Professionele klanten

horeca, grootkeukens, scholen, bedrijven...

Geniet nu van alle voordelen van ons online bestelsysteem. Via onze webshop wordt uw bestelling efficiënter verwerkt en kan u ten allen tijde uw bestelhistoriek en facturatiegegevens raadplegen

Op zoek naar een versleverancier van groeten en fruit voor uw restaurant, grootkeuken of een bedrijf? Dan bent u bij ’t Vitamientje aan het juiste adres.

Contacteer ons Vraag uw gratis prijslijst

Leveringsvoorwaarden

Leveringen gebeuren dagelijkse behalve op zon- en feestdagen. Bij elke nieuwe klant wordt het leveringsschema in onderling overleg samengesteld op basis van zijn behoeften en onze bestaande routes. Zowel dagen waarop geleverd zal worden als het tijdslot waarbinnen de levering plaats zal vinden, komt in deze bespreking aan bod.

Stappen plan
Stappen plan

Meld je aan als professionele klant bij ’t Vitamientje

Stappen plan

Bestelt voor 4u ’s morgens, dan wordt uw bestelling diezelfde dag geleverd. Toch nog iets vergeten? Geef ons gerust een belletje! Afhalen kan steeds dezelfde dag tot 18u30.

Stappen plan

Het transport van uw groenten en fruit gebeurd in gekoelde bestelwagens. In veel gevallen brengen onze chauffeurs uw goederen zelfs tot in de frigo!

Stappen plan

De groentekisten waarin onze producten geleverd worden, zijn onderhevig aan statiegeld. In de praktijk nemen onze chauffeurs bij elke levering het leeggoed van de vorige keer terug mee. Het debiteren en crediteren van leeggoed wordt steeds duidelijk aangegeven op de factuur.

Speciale verzoekjes?

Ons basisgamma bevat heel wat specialiteiten die dagelijks voorradig zijn. Heeft u toch een speciaal verzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Naast onze dagelijkse leveringen van verschillende leveranciers en telers, gaan we ook drie keer per week naar de vroegmarkt. De ideale plaats om uw specialiteiten te vinden.