Wie zijn we

Familiebedrijf met meerdere generaties

‘t Vitamientje is uitgegroeid tot een hecht familiebedrijf, waar ondertussen de tweede generatie ook de handen uit de mouwen steekt. Het begon met de mama, Irène Jeuris, die de zaak startte in 1982. Als snel werd haar man, Maurice Bollen, ingezet om de aankopen te doen om tegemoet te komen aan het groeiende succes van de zaak. Vervolgens legde Hendrik Bollen, hun enige zoon, zich na zijn studies handelsingenieur toe op het uitbouwen van de groothandel. Zijn zus, An Bollen, volgde hem na haar studies boekhouding als verantwoordelijke voor de winkels.

De familie wordt bijgestaan door een geweldig team van gemotiveerde werknemers. Elke dag zijn ze uren in de weer om onze klanten telkens opnieuw te voorzien van kraakverse groenten en fruit en overheerlijke bereidingen. Vele van hen werken al jaren voor ’t Vitamientje waardoor iemand met 20 dienstjaren geen uitzondering is…

Hoewel Irène en Maurice nog dagelijks in de zaak te vinden zijn, wordt de fakkel stilletjes aan doorgegeven aan de tweede generatie. En de derde generatie is misschien ook wel onderweg… Want kleinzoon Axel van 4, vindt het voorlopig geweldig om met al die karretjes en camionnetten te mogen meerijden!

Familiebedrijf met meerdere generaties